top of page

Profile

Join date: Aug 18, 2022

About

0 likes received
0 comments received
0 best answers

Лудогорец тръгва срещу шампиона на Черна гора в Шампионска лигаШампионът на България – Лудогорец, стартира похода си към групите на Шампионска лига срещу шампиона на Черна горе - Сутиеска Никшич. Разградчани в първата среща ще приемат съперника на "Хювефарма Арена" в първата седмица на юли, а седем дни по-късно реваншът ще бъде в черногорската страна. Антон Узунов Сутиеска Никшич вече веднъж е спорил с български отбор в европейските клубни турнири, като през 2017-а година тимът се изправи срещу столичния Левски в предварителните кръгове от Лига Европа, а "сините" с общ резултат 3:1 елиминираха съперника си.

Тази сутрин на техническата конференция преди мача той заяви, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички изисквания на Европейската футболна централа за провеждане на футболни срещи от този етап на надпреварата са спазени стриктно. "ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Базел ще бъдат в бежова екипировка. Нашият вратар ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на противника ни - с жълто облекло. Четиримата съдии на евромача са от Хърватия - Дуйе Струкан (главен), Боян Зобеница (първи асистент), Ален Якшич (втори асистент), Иван Бебек (четвърти), а Костас Капитанис от Кипър ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Всичко за големия мач е готово! ЦСКА пусна и програма за двубоя с БазелТази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския гранд Базел на Националния стадион "Васил Левски" в първи плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите. УЕФА назначи за делегат на срещата Метин Казанчоглу от Турция.

Жребият на Левски и ЦСКА в Лига Европа – на живо в Gong. bgВ 14 часа започна тегленето на жребия за груповата фаза на турнира в Лига Европа. България е представяна от Левски и ЦСКА в този етап от надпреварата. Проследете на живо в Gong. bg кои ще са противниците на двата български гранда: Група А Аякс Андерлехт Динамо Загреб Тимишоара Група B Валенсия Лил Славия Прага Дженоа Група C Хамбургер Селтик Апоел Тел Авив Рапид Виена Група D Спортинг Лисабон Хееренвеен Херта Вентспилс Група E Рома Базел Фулъм ЦСКА Група F Панатинайкос Галатасарай Динамо Букурещ Щурм Грац Група G Виляреал Лацио ЛЕВСКИ Ред Бул Залцбург Група H Стяуа Фенербахче Твенте Шериф Тираспол Група I Бенфика Евертън АЕК Атина БАТЕ Борисов Група J Шахтьор Донецк Брюж Партизан Тулуза Група К ПСВ Айндховен Копенхаген Спарта Прага Клуж Група L Вердер Бремен Аустрия Виена Ателтик Билбао Насионал Мадейра ------------------- 48-те тима в Лига Европа ще оформят 12 групи с по четири състава, като всеки ще изиграе срещу всеки по два мача на разменено гостуване.

За 1/16 финалите ще се класират първите два отбора от всеки поток. Разпределението по урни за жребия на Лига Европа. Урна 1: Вердер Бремен, Виляреал, Рома, ПСВ Айндховен, Шахтьор Донецк, Спортинг Лисабон, Хамбургер, Бенфика, Валенсия, Панатинайкос, Аякс, Стяуа. Урна 2: Фенербахче, Базел, Лил, Селтик, Евертън, Брюж, Хееренвеен, Галатасарай, Андерлехт, Аустрия Виена, Копенхаген, Лацио. Урна 3: Херта, Спарта Прага, Динамо Букурещ, АЕК Атина, Славия Прага, ЛЕВСКИ, Ателтик Билбао, Партизан, Апоел Тел Авив, Твенте, Динамо Загреб, Фулъм. Урна 4: ЦСКА, Тулуза, Клуж, Дженоа, Щурм Грац, Тимишоара, Ред Бул Залцбург, Вентспилс, Насионал Мадейра, Рапид Виена, БАТЕ Борисов, Шериф Тираспол.

Dir. bg - Българският Интернет портал! Е-Референдум Смятате ли, че получавате максималното възнаграждение спрямо работните ви ангажименти? Вкусотии Вижте нашите професионални съвети Зодиак Умът губи цялото си очарование, ако е изпълнен със злоба. Вицове Този, който е казал, че срамна работа няма, явно не е гледал български футбол. - Тате, тате, какво е това морски вълк? - Това е Българин, който отдавна не е ходил на море! А когато му напомниш за него, той започва да вие "Ау-у-у-у-ууу! " Спира един с "Варшава" на бензиностанция и казва: - Догоре! Почва да сипва момчето, сипва, сипва, литрите стават 100, 150, 200 и по едно време вика: - А бе, колко му е резервоарът на това чудо, бе?!! - Божее, аз съм забравил да я угася!!! СегаБългарски хроники 6-сериен документален...

Русия продължава да не взема ремонтираната турбина за Северен потокТурбината на Siemens Energy, която е необходима за пълноценното функциониране на газопровода "Северен поток", все още се намира в град Мюлхайм в Германия и е готова за експлоатация. Това съобщи информационната агенция DPA, позовавайки се на представител на компанията, предаде БГНЕС. Говорител на Siemens Energy заяви, че се очаква агрегатът да бъде транспортиран с камион, ако всички въпроси бъдат решени. На 3 август германският канцлер Олаф Шолц посети производствената площадка на Siemens Energy в Мюлхайм и разгледа турбината. Още тогава той заяви, че Германия е готова да изпрати турбината за "Северен поток". "Но някой отсреща трябва да иска да я вземе", категоричен беше Шолц. Руската страна трябва да предостави митнически и транспортни документи, за да бъде сторено, каза той.

Председателят на Siemens Energy Кристиан Брух също твърди, че руската страна все още не го прави. "Газпром" обаче настоява, че западните санкции пречат на транспорта и иска документи, които да посочват изрично, че турбината не е обект на санкции. От 27 юли насам "Северен поток" работи с около 20% от максималния си капацитет поради спирането на две газови турбини. Един от тях - произведена в Канада от Siemens Energy - е изпратена за ремонт в Монреал. Заради санкциите на Отава срещу Москва производителят първоначално отказва да върне ремонтираното оборудване на Германия, но след многобройни искания от страна на ФРГ все пак решава да го върне. Още от ЕВРОПА: Британската армия обучава украински войници в техники за градски условия Критики срещу финландския премиер Сана Марин - пяла и танцувала на парти (ВИДЕО) Вместо Байрактари украинците купиха сателит за армията си Съветски дисидент: "Путин разрушава Украйна от мания за величие" Вучич: Надявам се на решение, но не вярвам в това Русия обяви, че ще развива военно сътрудничество с Палестина Германия ще намали данъка върху горивата Как Лукашенко инспектира новия беларуски мотоциклет, който се оказа...

ЦСКА - БазелЦСКА приема Базел в първи мач за влизане в групите на Лигата на конференциите. Формата на ЦСКА: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 10 изиграни футболни срещи. От тях 6 победи и 1 загуба в последните 7 домакинства. Формата на Базел: Общо 4 победи, 4 равенства и 2 загуби в последните 10 изиграни футболни срещи. От тях 2 равенства и 1 загуба в последните 3 гостувания.

Лудогорец тръгва срещу шампиона на Черна гора в Загубилият пък ще продължи участие в Лига на конференциите, като ще се нареди в шампионския поток в третия по сила европейски клубен

ЦСКА – Арда (СПИСОК) – Topsport. bg0 ′ Турнир: лига efbet стадион: “Българска армия”, София Публика: Мачът се провежда без зрители. ЦСКА се среща с Арда в мача от 15-ия кръг на лигата efbet. Мач от 17:45 ч. от “Българска армия”. Червените няма да могат да разчитат на подкрепата на публиката заради наказанието на клуба за ексцесии преди мача с Локомотив Пловдив. Гостите ще дойдат с нов треньор – Славко Матич, който ще оправи официалния му дебют. Специалистът смени мистериозно уволнения Георги Чиликов. ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ЛЮБИМ В МАЧА! Арда влезе в мача от 7-о място със 17 точки. На второ място са червените с 26 точки.

ЦСКА София срещу Базел безплатни резултати от живо и видео поток (2022/08/19)AiScore Football LiveScore ви предоставя несравними футболни резултати на живо и футболни резултати от над 2600+ футболни лиги, купи и турнири. Вземете резултати на живо, полувреме и футболни резултати на пълно работно време, голмайстори и асистенти, картони, замени, статистика на мачовете и поток на живо от Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслига, Лига 1, Ередивизия, Руската Висша лига, Бразилия, MLS, Супер Лиг и шампионат на AiScore. com. AiScore предлага на всички футболни фенове резултати на живо, резултати от футбол на живо, резултати от футбол, таблици на първенството и състезания за първенства, купи и турнири, и не само от най-популярните футболни лиги като Англия Висша лига, Испания Ла Лига, Италия Серия А, Германия Бундеслига, Франция Лига 1, но също така и от широк кръг футболни държави от цял ​​свят, включително от Северна и Южна Америка, Азия и Африка.

Базел - ЦСКА, на живо - News.bg Съдия в плейофа ще бъде словакът Иван Кружляк. Снимка 498555. Източник: CSKA.bg. Интересното е, че до момента в евротурнирите ЦСКА мери сили с

[онлайн<<] ЦСКА Базел поток на живо

More actions
bottom of page